BAŞTANI EVAZIONIŞTI. Clanurile de rromi MILIONARI din Timișoara și Strehaia au fost LUATE CU ASALT de MASCAȚI dis de dimineață. Ce se caută la palatul cu modele Versace

tigani-strehaia-evaziune4Operațiune în forță a mascaților de la Servicii Speciale, joi dimineața. Alături de Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Poliția Timiș, împreună cu cei de la Antifraudă au descins la 19 palate de rromi din Timișoara (11), Strehaia, Alba și Vâlcea. Acestea aparțin clanurilor Novacovici din Timișoara, respectiv Mihai din Strehaia. Aceștia sunt acuzați că ai creat o ”suviecă” de evaziune fiscală, rromii Novacovici și Mihai fiind acționari în patru societăți comerciale care se ocupă de valorificarea fierului vechi.Administratorii firmelor emiteau facturi fiscale fără acoperire, crescând, nejustificat, valoarea cheltuielilor, pentru așa zise afaceri cu materiale feroase și neferoase reciclabile, apoi banii erau scoși din bănci.
Prejudiciul stabilit până acum de anchetatori depășește 1 milion de euro.
Anchetatorii au ajuns la prima oră a dimineții la palatul în construcție al clanului de rromi Novacovici, pe strada Emile Zola din Timișoara. Acesta și-a decorat casa cu modele ”Versace”, iar mobilierul, arată sursele noastre, a fost cumpărat de la aceeași casă de modă celebră.Paltul a fost construit și dotat exclusiv cu bani din evaziune.
Marius Novacovici, unul dintre cei căutați de anchetatori, a spus că așteaptă ”contabila”, care întârzie pentur că își plimbă câinele. Cei de la antifraudă caută documente fiscale pentru a stabili cu exactitate prejudiciul în dosar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.