TINERE exploatate sexual și supuse la orori de nedescris în BORDELUL PARADIS. CLANUL BUCĂTARU s-au TREZIT cu MASCAŢII de dimineaţă

Ubucatarun bordel clandestin amenajat în spatele unei săli de sport din Lugoj, pe principala arteră de acces în oraș, a fost închis, noaptea trecută, de polițiști. Clubul de noapte aparținea clanului de rromi, Bucătaru. Marius Bucătaru, cunoscut interlop craiovean, s-a mutat de trei ani la Lugoj, cu fratele și soția, în speranța că vor putea continua”afacerile” departe de vigilența oamenilor legii. Până în prezent au fost identificate 15 tinere, printre care şi o minoră, care ar fi fost exploatate sexual. În urma percheziţiilor, au fost depistaţi şi ridicaţi 11.000 de euro, susceptibili a proveni din comiterea de infracţiuni. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, şantaj şi proxenetism.
Operaţiune în forţă a poliţiştilor de la “Crimă Organizată” şi a celor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, noaptea de marți spre miercuri, la Lugoj. Aceștia au descins în clubul de noapte Paradis, transformat în cartierul general al reţelei de proxeneți condusă de Marius Bucătaru.
Mai multe fete erau exploatate sexual aici, și supuse la orori de nedescris. Tariful lor era de 100 de euro pe oră, iar ”campioana” le-a ”produs” proxeneților 3.000 de euro în 10 zile. Clienții le căutau pe fete la local, plateau unuia din frații Bucătaru, apoi pleca cu ”aleasa” în apropiere, la motel sau hotel, pentru consumarea actului sexual. Fetele erau disponibile 24 de ore din 24.

Leave a Reply

Your email address will not be published.