Priveste-ma asa cum sunt

gala-femeilor-romeGala Femeilor Rome reprezinta un mesaj de incurajare, de vizibilitate, de implicare constanta a femeilor rome in viata publica. Prin intermediul acestui eveniment, organizatorii ofera premii si distinctii in semn de recunostinta si apreciere fata de femeile rome, care s-au remarcat prin activitatile lor in beneficiul comunitatilor de romi, dar si a societatii romanesti. In ultimii doi ani, 32 de femei rome au fost premiate in cadrul Galei Femeilor Rome, in cele 10 categorii si subcategorii de premiere din domeniile: educatie, sanatate, politici publice, munca, justitie, cultura, dezvoltare comunitara, mass-media si un premiu de popularitate.
Anul acesta Gala Femeilor Rome s-a aflat sub semnul Luptei Impotriva Violentei Femeilor si in acelasi timp incurajeaza si implica deopotriva femei si barbati pentru a creste conditiile de afirmare a femeilor rome in spatiul public.
Evenimentul a avut loc pe data de 7 martie, la sala ARCUB, fiind sustinut financiar de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Partida Romilor, Asociatia Romano Butiq, Asociatia Front O Del Amenca, Asociatia Florarilor din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.