Shadow

C.S. Botosani a castigat Turneul de Lupte Greco-Romane

c-s-botosani-a-castigat-turneul-de-lupte-greco-romane-481-1Am mai scris in urma cu putin timp despre Manuel Stoica si Alfred Stoica, in varsta de 13 ani, veri primari. Datorita perseverentei antrenorului de lupte Marcel Grigore, ei sunt acum campioni nationali si internationali in acest sport. Cei doi campioni nationali si internationali, Alfred si Manuel Stoica sunt sustinuti financiar de Partida Romilor Pro-Europa la toate competitiile la care participa.
Primul turneu International de Lupte Greco-Romane din Botosani a reunit aproape 200 de sportivi din trei tari si din Romania.
Clubul Sportiv si-a adjudecat primul loc in clasamentul pe echipe adunand nu mai putin de 17 medalii. C.S. Speranta si C.S. Comrat, ambele din Republica Moldova s-au clasat pe locurile II si III.
Turneul a oferit emotii antrenorilor botosaneni, mai ales ca in finala categoriei 35 de kilograme s-au infruntat cei doi verisori, Manuel Stoica si Alfred Stoica, primul fiind declarat castigator.
Au mai castigat pentru judet: Ispir Florin, Gabriel Cosmin, Stoica Marius, Zarafin Emar, Stefanache Codrut si Rudai Constantin. De asemenea, pe unul din primele trei locuri s-au mai clasat Moisa Gilbert, Cotofanu Vlad, Sandu Rares, Rotariu Robert, Ciobanu Vlad, Zigman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *