REVOLTĂTOR. Pedeapsă PREA MICĂ pentru şmecherul cu BMW care A CĂLCAT-O cu mașina pe Dora Târziu, o fată de 16 ani și apoi A FUGIT de la locul accidentului

dora-tarziu1-465x390Vă amintiți de cocalarul cu BMW care a călcat o adolescentă și a abandonat-o în comă pe stradă? A încălcat arestul la domiciliu și s-a plimbat cu mașina cât a fost cercetat, iar în plus, sentința primită a fost una lejeră. Deși s-a dovedit a fi un real pericol public, Sofian Precup, ucigașul Dorei Târziu, premianta școlii din Cenad, a fost condamnat la numai doi ani de pușcărie cu executare. Aropiații Dorei cer să li se facă dreptate, și criminalul să primească o sentință cu o pedeapsă mai mare.

La începutul lunii aprilie Dora Târziu a ajuns la spital în coma de gradul IV. Practic soarta i-a fost pecetluită în momentul în care un june de etnie rromă aflat la volanul unui BMW, Sofian Precup, tânăr care abia își recuperase de 24 de ore permisul de conducător auto, a decis să facă o ”figură” și să le impresioneze pe Dora și prietena ei, apropiindu-se cu bolidul de ele. Nu a caulculat bine distanța și pe Dora Târziu a izbit-o în plin. A abandonat-o într-o baltă de sânge fără să se gândească o secundă la consecințele faptelor sale.
Ba mai mult, la nici o oră după accident, șmecherul cu BMW care fugise de la locul accidentului, a postat pe Facebook: ”Sofian, ești o persoană care nu stă în lesă”. Așa se simțea el atunci: aproape ucisese o fată, a fugit de la locul faptei crezând că scapă, și se simțea liber. Pe același site, el a postat în luna martie o fotografie în care își etalează banii pe un pat. Într-un alt clip postat de acesta pe rețeaua de socializare amintită, el și un prieten se plimbă prin oraș cu 180 de kilometri la oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.