Shadow

Scandal INCREDIBIL făcut de un bărbat prins că vindea PETARDE. S-a dat singur cu capul de mașină țipând ”SĂRIȚI, MĂ BAT JANDARMII”

scandalPuțin a lipsit ca doi jandarmi sub acoperire să fie linșați de oamenii induși în eroare de un etnic rrom, prins că vindea ilegal petarde și alte articole pirotehnice într-o piață. Bărbatul a fost prins de oamenii legii și imediat a început să strige după ajutor. S-a izbit singur cu capul de o mașină strigând în gura mare că e agresat de oamenii legii.

Acţiuna punctuală a jandarmilor Grupării Mobile din Timişoara pe linia prevenirii şi combaterii comerţului cu produse pirotehnice, în zona Pieţei Iosefin din municipiul Timişoara, vineri, a fost un succes: un portbagaj plin cu materiale pirotehnice de sezon a fost confiscat, iar posesorul acestora s-a ales cu dosar penal.10.000 de produse pirotehnice au fost confiscate.
”În după-amiaza zilei de 18 decembrie, a.c., jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, au observat un autoturism Ford Fiesta care le-a atras atenţia şi un bărbat care căuta în portbagajul maşinii. La vederea jandarmilor, acesta a vrut să închidă portbagajul şi să fugă. A fost legitimat, jandarmii stabilind că se numeşte David H. în vârstă de 29 de ani din municipiul Timişoara. Întrebat de provenienţa articolelor pirotehnice din maşină, tânărul a reacţionat nervos şi s-a lovit cu capul de Ford, strigând că jandarmii îl bat”, transmite Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al jandarmilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *