Interlopi rromi au distrus terasa Hotelului Dana II din Satu Mare. Mai multe persoane au fost duse la audieri de polițiști

hotel-dana2Un incident extrem de grav a avut loc marți după-masă în Satu Mare. Un grup de turiști germani a fost agresat de mai mulți interlopi rromi care își duc veacul pe str. Horea din municipiu. Rromii au distrus terasa Hotelului Dana II, provocând pagube importante. Un recepționer al hotelului a suferit răni serioase.
Turiștii germani se aflau pe terasa hotelului, când un grup de interlopi rromi a încercat să le fure din bunuri. Atunci, în ajutorul turiștilor a intervenit un recepționer de la hotel, care a fost agresat de rromi, fiind rănit în încăierare.Terasa hotelului a fost practic distrusă, mesele fiind făcute zob de interlopi. Echipaje de poliție și jandarmi au intervenit rapid, după ce angajații hotelului au sunat la 112.
După incident, agresorii au fugit, dar au fost identificați și ridicați de polițiști, fiind duși la audieri. Este cunoscut că interlopii de pe str. Horea se ocupă cu traficul de țigări, prostituție, șantaj și alte infracțiuni.
Bineînțeles că deși incidentul a avut loc la o oră de vârf, prin zonă nu era niciun echipaj al Poliției Locale. Așa cum de regulă polițiștii locali nu calcă prin centrul municipiului, unde turiștii sunt mai mereu agresați de cerșetori sau prostituate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.