Shadow

Mesaj pentru toţi şoferii: Nu opriţi dacă vedeţi această maşină în trafic!

mesaj_soferii_inselatorie_trafic_341432_74264800Foldi Fabian a postat următorul anunț pe grupul RADAR ARAD de pe Facebook:

„Scamatoria cu accidente pe DN 69 aproape de Sanandrei, dinspre Arad! Spune că nu are benzina etc… NU VA OPRITI SĂ ÎI AJUTAȚI! MERCEDES cu nr de Germania…”

Evident, la un astfel de anunț au urmat mai multe comentarii, astfel am aflat că este vorba despre un Mercedes E Class w 211 Negru și este vorba și despre o femeie cu copil mic!

„Mi se pare asa de trist… Toată falsitatea aceasta scade increderea si ajungem sa nu mai ajutam pe nimeni deoarece ajungem sa credem ca este o inselatorie. Si va fi odata, undeva, un om care chiar va avea nevoie de ajutor si nimeni nu va opri”, scrie Alina Dragomir.

Toți cei care au postat vorbesc despre înșelătorie. Femeia cu copilul în brațe face semne șoferilor să oprească, după care se plânge că nu are bani de combustibil, oferind, conform unora, tot felul de obiecte în schimbul banilor. Deci, nu opriți dacă vedeți un Mercedes E Classe Negru înmatriculat în Germania, lângă care este o femeie cu copil în brațe, de etnie rromă, care vă face semne disperate să opriți, iar apoi vă cere bani pentru combustibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *