VICELE CARSTOIU, JUDECAT PENTRU UCIDERE DIN CULPA

Cirstoiu-Dragos-decupat2Datorită unordeclaraţii contradictorii, dar, probabil, şi din cauza lipsei martorilor, cercetările în acest caz au durat ani buni, fiind necesare mai multe expertize. Din sursele noastre, dosarul a stagnat mult timp la Poliţia Vâlcea, la Cercetări Penale. În tot acest timp, viceprimarul din Bujoreni, Dragoş Gigel Cîrstoiu, şi-a condus liniştit maşina pe drumurile publice, cu o dovadă primită de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea, la cererea procurorilor.

În data de 13 ianuarie 2016, procurorii şi poliţiştii vâlceni au finalizat, în sfârşit, cercetările şi au decis să-l trimită în judecată pe Cîrstoiu sub acuzaţia de ucidere din culpă. Conform art. 192 din Codul Penal, dacă va fi găsit vinovat, viceprimarul din Bujoreni riscă „o pedeapsă cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

Dosarul penal a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Dragoş Gigel Cîrstoiu fiind inculpat în caz, în timp ce părţile civile sunt Marius Gheorghe Magher, Gheorghe Magher şi Adriana Magher.

Leave a Reply

Your email address will not be published.