28 de femei de etnie romă din Pătrăuţi au fost învăţate să aibă grijă de bătrâni la domiciliu

sedinta28 de femei de etnie romă din comuna Pătrăuţi au fost învăţate să aibă grijă de bătrâni la domiciliul acestora. Cursurile au fost organizate în cadrul proiectului „Povestea Ei – femeile în comunităţile rurale interetnice”, cele 28 de femei primind la finalul săptămânii trecute Certificate de absolvire „Iniţiere în ocupaţia de îngrijire bătrâni la domiciliu”.
Înmânarea diplomelor s-a făcut în cadrul conferinţei de diseminare a rezultatelor proiectului „Povestea Ei – Femeile în comunităţile rurale interetnice”, eveniment organizat de Asociaţia Romanian Women’s Lobby, în colaborare cu Prefectura Suceava.
Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Suceava, în cadrul acestui proiect, Fundaţia Centrul de Mediere şi Securitate Comunitară, în parteneriat cu Asociaţia Doamnelor Bucovinene şi Asociaţia „Romanian Women’s Lobby”, şi-au propus să spună într-un mod unic povestea femeilor din trei comunităţi rurale interetnice din comunele Pătrăuţi, judeţul Suceava, Voineşti, judeţul Iaşi, şi Crăcăoani, judeţul Neamţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.