Shadow

Politicianul care isi cauta iubita, exclus din partid, dar asaltat de pretendente

pmpIntrebat daca a discutat inainte de conferinta de presa cu colegii sai despre faptul ca va aborda aceasta tema, Marius Cracea a raspuns: “Cand am preluat organizatia municipala am primit autonomie totala pe declaratii, numai sa nu ies din linia partidulului. De regula, se discuta despre administratie, taxe impozite, dar eu cred ca viata este mult mai complexa”.

In aceste conditii, Marius Cracea a anuntat ca se gandeste sa candideze ca independent si sa continue sa vorbeasca despre iubire in campanie.

“Probabil o sa candidez independent (…) Este un subiect frumos. Fiecare om se regaseste in acest subiect, iubirea”, a explicat el.

Intrebat de moderatoarea emisiunii, Cracea a dezvaluit ca dupa conferinta de presa a primit 3 cereri de prietenie de la femei pe retelele de socializare, dar dupa ce cazul sau a devenit national, a primit “instant” 200 de cereri de prietenie.

Conform propriei sale caracterizari, Marius Cracea are 38 de ani, din care 25 petrecuti in scoala, sta cu parintii, ii plac cantaretele Shakira, Lora si Ruby, si a facut un curs de hipnoza, informeaza ProTV.

De asemenea, conform jurnalistilor de la Giurgiu pe Surse, in octombrie 2014 Marius Cracea era coordonator al departamentului de relatii internationale la Partidul Alianta Democrata a Romilor, proaspat infiintat.

“In prima faza mi s-a parut o gluma, insa chiar si o gluma poate afecta intr-un fel sau altul. Ma delimitez si, totodata, voi avea un punct de vedere sambata cand va avea loc colegiul national. Nu avem ce sa cautam cu asemenea abordari, chiar daca a fost o gluma, este una de prost gust (…)

Sa vedem cum a ajuns omul acela acolo. Suntem pericolul public numarul unu pentru PSD si PNLsi te poti trezi cu unul trimis aici sa-ti faca rau”, a comentat vicepresedintele Miscarii PopulareClement Negrut, deputat si lider al MP Alba, citat de Unirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.