Shadow

Tyson Fury este PRIMUL RROM care a câştigat titlul mondial

tyson-fury-465x390Despre Tyson Fury, proaspătul campion mondial la box al greilor, Damian Drăghici, muzician român de etnie romă şi politician a lansat o informaţie inedită despre originile sale.

“Sâmbătă seară, pugilistul Tyson Fury a intrat în istorie. Este primul pugilist de origine romă care a câştigat titlul de campion mondial la categoria grea. Performanţa lui reprezintă, dincolo de încununarea cu succes a muncii şi consecvenţei de până acum, o victorie a diversităţii în faţă stereotipurilor negative la adresa romilor. Prin reuşita sa, Tyson Fury ne transmite că obstacolele din viaţă noastră pot fi depăşite doar dacă avem încredere deplină în forţele proprii, muncim de cel puţin două ori mai mult decât cei din jurul nostru şi ne urmăm cu sfinţenie visul. Trebuie doar să avem unul.
Pentru că putem face performanţă nu doar în muzică şi sport. Putem mult mai mult, iar acest lucru îl confirmă şi alţi tineri campioni romi, contemporani cu Tyson. Nicole Barr (IQ de 162) îşi doreşte să inventeze un tratament împotriva cancerului. Citeşte tot ce prinde, lucrează mai mult decât temele pentru acasă şi, în timpul liber, codează jocuri. Perla Scripcariu a fost admisă la cinci universităţi de top din Marea Britanie. Îşi doreşte să schimbe destinul politic al romilor, iar pentru asta se pregăteşte la Universitatea din Birmingham. Anul acesta, Borislav Angelov va absolvi Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii din Sofia. Se va specializa în cardiologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *