DISCRIMINARE. Un grup de afaceriști romi, UMILIȚI și dați afară de la Therme București

familieDiscriminare, așa am putea numi ceea ce li s-a întâmplat patronilor unui depozit de flori din București. Un grup de romi care a vrut să se relaxeze la centrul SPA Therme București, dar au fost dați afară și umiliți de bodyguazii locației. Oare la Therme București au voie doar anumite categorii de oameni?“Centrul termal din Balotesti am înțeles că este un loc frumos, de relaxare. Am ajuns acolo cu soțul și cu inca o familie. După ce am parcat am mers la casa sa platim si sa intram. În momentul acela au venit 10 bodyguarzi si ne-au spus sa ne retragem sa stam de vorba. Dânșii ne-au întrebat daca suntem romi. Le-am spus ca traim in Romania si avem trecut in buletin că suntem cetățeni romani. Noi am vazut ca sunteti romi, iar conducerea nu este de acord ca romii sa beneficieze de serviciile centrului SPA. Am cerut sa vorbim cu un manager, iar ei ne-au spus ca nu avem ce vorbi pentru ca suntem romi iar ei au primit directivă să nu ne lase să intrăm. Am fost prin toata lumea, în Dubai, în Mali, peste tot, pe la hoteluri de 4-5 stele, dar am fost tratați bine și respectați peste tot. Aici am jost jigniti și dengrati. Am copii la facultate. Vreau sa îi trimit acolo sa se relaxeze dar imi este teama ca vor fi dati afara. Platim taxe in aceata tara, suntem civilizati. Suntem florari, avem firme de flori, chiar nu suntem ultimii oameni, încât să fim tratați așa”, a declarat în exclusivitate pentru www.showbizreport.ro, Doina Nițu.
Curios este faptul că managerul Therme București a contactat firma soților Nițu, pentru a asigura aranjamentele florale la evenimentul de inaugurare. Dupa acea colaborare, soți au fost invitati la SPA să se relaxeze, dar au fost scoși afară și umiliți.
“Managerul de la SPA, m-a contactat sa le dau flori, pentru evenimentul de la deschidere. Eu i-am ajutat, iar ei ne-au dat afara. Nu se poate sa fim tratati ca niste gunoaie de oameni. Fie ca esti roman sau tigan, daca indeplinesti toate regulile acestei tari nu este normal sa fii dat la o parte si umilit. Nu este nici o lege pentru acesti oameni care vin la noi si cumpara un petic de pamant, iar apoi se cred stapani in Romania”, ne-a mai sus Doina Niţu.
“Nu-mi vine sa cred, in secolul 21 nu se poate asa ceva. Am populat locul acela cu flori, si ne-au invitat la SPA, ca sa ne relaxam. Am refuzat atunci, am spus ca nu stam in 60 de lei. A trecut timpul si aseara am fost la SPA, iar eu ne-au denigrat, ne-au facut de rusine. Era plin de lume acolo si ne-a fost mai mare rusinea. Le-am spus ca acolo este Auchsvich”, spune Nicușor Niţu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.