Shadow

Scandal în Fața Luncii! O fetiță de 13 ani a fost răpită și violată chiar de vărul ei

CraiovaScandal într-o familie de romi din Fața Luncii! O fata de 13 ani susține că a fost vioaltă de vărul ei de 14 ani. Părinții minorei au sunat imediat la poliție și au reclamat cazul.
 Izabela le-a povestit polițiștilor că a fost luată de acasă de mama verișorului său. Femeia a dus-o la un hotel de la marginea orașului și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu băiatul de 14 ani. „Mama și bunica băiatului m-au păcălit. Au venit cu mașina și m-au luat de acasă, iar eu m-am dus cu ele să ne plimbăm. Băiatul era ascuns în portbagaj, iar când am ieșit din oraș mi-au spus că m-au răpit. Ne-au dus la un hotel, iar acolo m-au obligat să întrețin raporturi sexuale cu băiatul“, a povestit fata.
 După ce a fost batjocorită, fata a fost dusă acasă. Rudele fetei au reclamat cazul la poliție, iar fata a fost dusă la IML pentru expertiza medicală. “A dezbrăcat fata și au chemat băiatul și a violat-o. Mi-au răpit fata să o mărite cu băiatul lor“, a spus Ionuț Velcu, tatăl fetiței de 13 ani.
 Poliția a deschis un dosar de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Fata nu își aduce aminte la ce hotel a fost dusă și i-a plimbat de anchetatori pe la mai multe hoteluri din oraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *