Shadow

Imaginile groazei – Argeşul anului 2016

curatenieIncredibi!! În anul 2016, în Argeş, peste 750 de oameni dintr-un sat nu au acces la pâine, salvare, pompieri. În schimb, conducerea Primăriei Mălureni a decis să construiască în acest sat un Centru Multifuncţional. Şi l-a construit. Nou, frumos, după toate standardele europene. Dar, din păcate, la trei luni de la inaugurare, este închis. Nu are apă şi curent.

Localnicii nu se dau înapoi de la muncă. Au pus singuri mâna pe lopeţi pentru a face treaba autorităţilor. Însă e nevoie de ceva mai mult. Cursul apei trebuie mutat, şi deşi primarul promite din patru în patru ani, acest lucru nu se întâmplă.
Imaginile groazei au fost prezentate în conferinţa de presă a Mişcării Populare Argeş.
“Trei denumiri, aceeaşi oameni şi mă refer la PCR, PDSR şi PSD care de 70 de ani conduc acest judeţ şi haideţi să vedem cum arată judeţul azi. Vom prezenta nişte imagini din comuna Mălureni, satul Tufanu. Este vorba de 750 de persyoane, dintre care 240 de copii, care nu au drum de acces la şcoală. Au în sat două clase I-IV comasate. Ca să ajungi în acest sat, sunt două drumuri. Unul, o potecă, poate fi parcursă doar cu piciorul, pe care copii fac zilnic 5 km dus pentru a ajunge la şcoală şi un drum impracticabil, atât vara cât şi iarna. Gândiţi-vă că la aceşti oameni nu ajunge maşina de pâine, nu ajunge salvarea, nu ajung pompierii. Ăsta este judeţul Argeş condus de PSD de 26 de ani!”, a declarat preşedintele Mişcării Populare Argeş.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *