Vezi cum i-au fraierit țiganii români pe americani, încât au strâns 40 de milioane $

gina-marie-marksŢiganii au profitat de oamenii creduli pe care îi uşurau foarte repede de bani după ce ”îi scăpau” de problemele din amor, de ghinion, de boli şi tot felul de alte situaţii.
“Mi-a spus că, dacă îi dau numerele conturilor din bancă, mă voi purifica şi voi alunga răul”, a declarat o femeie care a rămas fără un dolar în conturi. O alta i-a dat lui Nancy Marks (42 de ani), membră importantă a reţelei, ceasul ei, ca vrăjitoarea “să dea timpul înapoi şi să-i readucă dragostea în casă”. Şi un om de afaceri a căzut victimă clanului Marks. El s-a dus la o ghicitoare ca să scape de vocile pe care le auzea din cauza stresului.
Le cereau clienţilor monede din aur
Clarvăzătoarea a promis că vorbeşte cu Arhanghelul Mihail, să vadă cum îl poate ajuta. “Ghicitoarea i-a cerut victimei 32 de monede din aur, pentru fiecare an de necredinţă din viaţa bărbatului”. Clientul s-a conformat, dându-i binefăcătoarei lui monede din aur în valoare de 400.000 de dolari.
Poliţia a confiscat maşini de lux, un iaht și motociclete
Clienţii renunţau de bună voie la avere, bijuterii şi alte obiecte de valoare, pentru a se „purifica”. Poliţia americană a reţinut în urma plângerilor clienţilor opt membri ai clanului Marks,cărora le-a şi confiscat o serie de bunuri. Printre acestea se numără o vilă în Florida, un iaht, monede de aur în valoare de aproape două milioane de dolari, relatează ABC. Autorităţile au mai confiscat 14 maşini, dintre care patru Mercedes Benz, un BMV, un Rolls Royce şi un Bentley. Clanul Marks a mai rămas şi fără două motociclete Harley Davidson. Dar operaţiunea cu numele de cod „Bolul de Cristal” este departe de a se fi terminat. Poliţia îi mai caută încă pe doi dintre membrii clanului Marks, acuzaţi şi ei de înşelăciune, care locuiesc în Florida şi în New Jersey, potrivit nouadreaptă.org.
Ţiganii aveau mare succes printre creduli, pe care îi convinsese că banii sunt mâna dracului, la fel şi diverse obiecte de valoare, pe care li le cereau în schimbul descântecelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.