MĂDĂLIN VOICU DESPRE DNA: “EU O SĂ RĂMÂN ACASĂ, CA SĂ MĂ CHEME BULANGII ĂŞTIA”

madalin-voicu-ii-considera-bulangii-pe-procurori_622123Chiar dacă a fost lăsat în libertate cu ajutorul votului dat de colegii parlamentari de la PSD și scutit de cauțiunea judiciară de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție, deputatul Mădălin Voicu reușește să șocheze din nou opinia publică, conform celor prezentate astăzi de adevarul.ro.
În dosarul cauzei în care deputatul Partidei Romilor, Nicu Păun, a fost arestat apare un SMS trimis de Mădălin Voicu în care acesta își arată disprețul față de procurorii Direcției Naționale Anticorupție și se arată mai interesat de salariul pe care trebuie să-l primească de la Nicolae Păundecât de ancheta în curs.
Din câte reiese din documentele depuse la dosar, pe data de 22 ianuarie 2016 deputatul Mădălin Voicu știa de ancheta procurorilor și i-a transmis un SMS luiNicolae Păun în care îi spunea acestuia că dacă este bal cu procurorii atunci “bal să fie”. De asemenea deputatul îl ruga pe șeful Partidei Romilor să vorbească cu responsabilul financiar pentru a-i plăti luiMădălin Voicu salariul deoarece vrea să-și trimită copii la munte. În schimb Voicu îi scrie în același SMS lui Nicolae Păun că “eu o să rămân acasă, ca să mă cheme bulangii (procurorii DNA) ăştia, să văd ce vor de la mine”.
Pe scurt deputatul PSD arată un dispreț total față de ancheta procurorilor și se arată mai degrabă interesat de beneficiile financiare pe care le primea lunar de la Partida Romilor, condusă de Nicolae Păun.
Vă reamintim că deputatul Voicu a scăpat de reținere și arestare în urma votului dat de Camera Deputaților vot care a fost influențat decisiv de Victor Ponta, care le-a explicat colegilor de la PSD că ceea ce a făcut colegul lor nu poate fi catalogat drept trafic de influență. Fostul premier le-a transmis deputaților de la Partidul Social Democrat că dacă îl lasă pe Mădălin Voicu în ghearele DNA atunci toți ar putea fi acuzați că ar fi făcut la un moment dat trafic de influență. Chiar dacă votul din Parlament l-a făcut scăpat de reținere și arestare, ancheta procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (considerați “bulangii” de Mădălin Voicu) va continua în ceea ce-l privește.

Leave a Reply

Your email address will not be published.