Candidatură surpriză la Primăria Botoşani! Carai, prinţul romilor, vrea să fie primarul tuturor!

carai-16-1024x576Alegerile din acest an pentru postul de primar al Botoşaniului vor avea parte de un candidat surpriză. Florin Zberea are 50 de ani şi este un cetăţean de etnie romă din Botoşani, acesta anunţându-şi intenţia clară de a candida la alegerile locale din 2016 pentru şefia primăriei. Bărbatul locuieşte într-unul din cartierele mai puţin apreciate ale oraşului, unde trăiesc peste 300 de romi.
Ghetourile, aşa cum mai sunt cunoscute blocurile din această zonă, sunt locul din care Carai, aşa cum este cunoscut Florin Zberea, vrea să cucerească fotoliul de primar al oraşului. Aşa cum chiar el spune, ideea i-a venit într-o noapte, iar singurul său regret este că nu s-a gândit mai devreme.
„Mi-a venit acum o idee, că trebuia să fiu de mult primar. Dar problema e că m-am trezit greu. Mă uit mereu la televizor şi văd mereu că toată lumea nu e mulţumită, în special aici la Botoşani, mai ales datorită la cine a fost primar aici. S-au săturat cetăţenii Botoşaniului de cât promit şi cât fac… numai lucruri deşarte. Dumnezeu mi-a dat mie aşa o minte, că m-am trezit a doua zi şi am zis: <Gata! Stop! Candidez la Municipiul Botoşani!>”, povesteşte Carai.
Zberea trăieşte în ghetouri alături de cei trei copii şi de soţie într-o cameră de aproximativ 40 de metri pătraţi. A absolvit opt clase şi singurul său venit este ajutorul social de aproape 400 de lei pe care-l încasează de la stat. A muncit însă ani buni şi ca paznic. Spune că este decis să câştige Primăria tocmai pentru a lupta împotriva sărăciei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.