Romii samantari s-au ofensat pe politie si primar: ”Sa se duca la dealerii de droguri”

razie-seminteMobilizare de forte pentru pedepsirea samantarilor din Centrul Istoric! Primarul, jandarmii si Politia Locala au dat aseara navala peste etnicii de culoare din zona veche a urbei. Zeci de romi isi faceau veacul, pe racoare la o punga de seminte si un pet de bere. Gasca s-a spart repede iar cu amenzi s-au ales doar 5 dintre consumatorii de seminte.
Romii din Centru Istoric prinsi cu samanta intre dinti! Autotitatile locale au facut echipa cu politistii si jandarmii si i-au prins in fapt pe fanii semintelor. Unii au apucat sa fuga, iar cei ramasi in zona sustin de fapt ca mizeria a fost facuta de fapt de cativa copii. Cu amenzi s-au ales doar 5 dintre etnici iar daca nu le vor achita vor fi obligati sa desfasoare munca in folosul comunitatii. Ciudat este faptul ca romii acuza ca sunt prea multi si ar trebui impanziti in mai multe zone ale orasului.
Liderii romilor s-au aratat extrem de iritati de razia Politiei. Nu vad nimic grav in a manca seminte. Mai bine oamenii legii si-ar canaliza atentia spre infractiuni mai grave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.