ÎN RÂMNICU VÂLCEA AU APĂRUT BARURI CARE INTERZIC ACCESUL ROMILOR

barÎn atenţia domnului Prefect! Mai mulţi patroni refuză accesul romilor în discoteci şi restaurante. si barurii Cum se implică prefectul Dumitru Cornoiu sau nici nu îi pasă? Fiind întrebat, acesta nu a ştiut cum să se eschiveze şi nu a dat nici un răspuns. Domnule prefect, sunteţi reprezentantul Guvernului in teritoru si nu faceti nimic. Corpul de control al dumneavoastra freaca menta cum o frecati si dv.
Ultima, dar nu cea din urma, chestiune care m-a frapat e chestia cu interzicerea accesului in baruri si discoteci a TIGANILOR (ROMILOR).
Sunt extrem de curios cum verifica asta. Am gripa. Mi se face cumva control medical inainte sa intru? Sunt schizofrenic, paranoic sau sociopat. E vreun psihiatru la usa care`mi face evaluare? Fiti mai seriosi… Mai bine spuneti ca’i interzis fotografiatul. Sa n’apara p`undeva poze din crasma aia penibila. Sa vada romii unde sa nu se duca. Bar sau restaurant Sau sa nu vada politia ce se intampla acolo. Se poate produce multe evenimente in barurile de mafioti sau a aparut era Gorun si Labus si alti mafioti Valceni
Tinand cont ca, vorbind cu niste persoane care lucreaza/au lucrat acolo, nea` dom` patron isi rezolva problemele folosind personaje la 6o kg (dintre care 3 grame creier) care “munceste nu gandeste”, risc ca jurnalist sa ma trezesc batut pe strada din cauza acestor mafiotii cu baruri care interzic intrarea romilor aceasta bomba numita Rosu si Negru (doar “Rosu” pentru cunoscatori). Pentru ca asa stie eii, ca orice marlete de altfel, sa’si rezolve problemele. Cu pumnul. Si cu paru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.