Shadow

Tot mai multi romani dorm pe strazile din Londra?!

tabaraUn raport al Guvernului britanic demonstreaza ca numarul romanilor care dorm pe strazile din Londra aproape s-a dublat int-un singur an. Situatia este intr-adevar ingrijoratoare
Tot mai multi romani dorm pe strazile din Londra?!
Daca in 2014 pe strazile din Londra traiau 730 de romani, in 2015, conform datelor oficiale numarul a crescut cu 90% ajungand la 1,388. Ba mai mult, unii spun ca numarul romanilor care hoinaresc pe strazile londoneze va creste in continuare.
De ce oare aleg unii sa traiasca in conditii inumane, pe strazile din Anglia, cand cel mai probabil in Romania aveau macar un acoperis deasupra capului?!
In 2015, conform dailymail, pe strazile din Londra traiau 7.581 de persoane fara adapost, numarul lor fiind cu 16% mai mare decat in anul precedent. Trei sferturi dintre acestia sunt imigranti, iar 36% provin din estul si centrul Europei (Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Polonia, etc.).
Poate este o simpla coincidenta, insa aceste date ies la iveala exact in aceasa perioada “critica”. Pe 23 iunie, britanicii sunt chemati la urne pentru a se pronunta asupra apartenentei la Uniunea Europeana. Oare ce se va intampla?

Leave a Reply

Your email address will not be published.