Shadow

Invazia romilor în Vest aprinde furia extremistă din Franţa

copil cu cortMigraţia câtorva sute de mii de romi din România şi Bulgaria, către statele vestice, odată cu ridicarea restricţiilor de călătorie, a declanşat un val de infracţiuni, dar şi reacţii dure din partea grupărilor extremiste, arată Daily Mail într-un nou articol care vorbeşte despre pericolele imigrării românilor şi bulgarilor către Marea Britanie şi, de data aceasta, Franţa. Un articol anterior din Daily Mail pe această temă s-a folosit în mod înşelător de informaţii şi fotografii din Franţa vechi de trei luni.
Conform jurnaliştilor britanici, care citează date ale Centrului European pentru Drepturile Romilor, în jur de 500.000 de romi trăiesc în Franţa. Mulţi dintre ei preferă să trăiască în tabere stabilite pe terenurile virane din suburbiile Parisului.În fiecare dimineaţă, “o mică armată” de femei şi copii pleacă din aceste tabere către centrul oraşului, unde încearcă să îi exploateze şi să îi fure pe turişti. Unii cerşesc, alţii se dau surzi sau handicapaţi, încercând să obţină bani. Alţii fură din buzunare, unii folosind ambuscade prin care înconjoară turişti şi îi tâlhăresc.
Acum două luni, un lider interlop pe nume Fehim Hamidovic a fost condamnat la 7 ani de închisoare, pentru că a coordonat cea mai mare reţea de copii hoţi din Franţa – în jur de 500 de copii romi care furau pe străzile Parisului şi care erau ameninţaţi cu bătaia, arsurile cu ţigara sau chiar cu violul, dacă nu produceau zilnic în jur de 280 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *