Noutăţi şi evenimente

tiganca mistoAliona Duminucă este Preşedinta Asociaţiei Internaţionale a Etniilor din Republica Moldova şi Natalia Duminică este Preşedinta Societăţii Social Culturale a Romilor din mun. Chişinău care colaborează furtunos cu Biroul Relaţii Interetnice, participînd la toate acţiunile social culturale.
Natalia si Aliona Duminica – au impresionat publicul și juriul de la “Romanii au talent” din Romînia.
Mamă și fiică, cele două s-au mişcat extraordinar pe dansuri orientale, reuşind să stîrneasca ropote de aplauze la “Românii au talent” la televiziunea Protv din România. Este vorba despre Natalia Duminică care a participat la acest concurs, alături de mama sa. Ele s-au prezentat cu un dans oriental. A cîştigat Miss Belly DanceMoldova, apoi şi-a încercat norocul la “Românii au talent”.

Repetiții, spectacole și turnee. Cam așa arată viața Nataliei. Aceasta a început să danseze de la doi ani şi jumătate alături de mama sa.
De atunci a colindat lumea în lung şi-n lat, iar munca nu i-a fost în zădar. La doar 18 ani a fost desemnată Miss Belly Dance Moldova.

Acum, Natalia este studentă la Academia de Arte din Republica Moldova, artistă a ansamblului JOC și profesoară de dansuri orientale. Ideea de a a-şi încerca norocul la concursul “Românii au talent” a venit chiar de la mama ei – Aliona Duminică.

Sunt talentate şi au o coregrafie originală şi mai au un avantaj: sunt mamă și fiică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.