UN ALTFEL DE EXAMEN PENTRU STUDENȚII ANULUI III, ȘTIINȚELE EDUCAȚIEI, UNIVERSITATEA VALAHIA

examenStudenții anului III, din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă și Științele Educației, Universitatea Valahia Târgoviște, au susținut astăzi examenul la una dintre discipline într-un mod inedit. Pentru că disciplina Educație Interculturală nu putea fi explicată mai bine la un examen final, tinerii au prezentat pe grupuri câte o minoritate etnică din România cu tot ceea ce presupune identitatea acesteia: mod de viață, port, tradiții, obiceiuri și bucătărie specifică.
Români, sârbi, rromi, bulgari, greci, maghiari au fost doar câteva dintre etniile pe care studenții le-au adus în fața colegelor și profesoarelor într-un mod cât mai original.
Prezentările au fost foarte apreciate de coordonatoarea anului III, Științele Educației, asist.univ.dr. Ramona Lupu, care a fost impresionată în special de numărul mare de costume populare specifice fiecărei etnii și varietatea acestora. La prezentarea examenului a participat și lect.univ.dr. Maria Savu,  director Departament Științe ale Educației.

Leave a Reply

Your email address will not be published.