Exportăm ”cultura” / Florin Salam i-a înnebunit pe italieni. Presa italiană: Un spectacol ieșit din comun

salamcivitaManelistul Forin Salam, prezent la un concert într-un club din Civitanova Marche, a reușit să atragă atenția presei locale italiene. După un concert catalogat ”de zile mari”, care a reușit să adune aproape 1500 de persoane plătitoare, Salam a avut parte de descrieri deosebite în presa italiană de pe Coasta Adriaticii.Iată ce scrie Revista ”TYCHE magazine”:
”Energia pe care o transmite Florin Salam este impresionantă. O muzică cu o linie repetitivă dar care intră la suflet în cea mai bună tradiție a muzicii țigănești și balcanice. Acest tip popular numit si ”manele” este cea mai populară muzică din România. Acum câțiva ani, Florin Salam a înregistrat cu Goran Bregovic două piese din albumul “Șampanie pentru țigani.”
Florin este un cântăreț carismatic, cu o “viață sălbatică”. Ascultându-l, muzica devine hipnotică, împreună cu trupa sa captivează și atrage întreaga audiență. Totul se transformă în distracție reală, fără nici o exagerare.
Organizarea impecabilă de la ”Donoma” a creat un spectacol al muzicii etnice la nivel mare… O realizare culturală și socială pentru Civitanova și coasta Adriaticii, gata pentru a capta distracție de calitate autentică foarte la modă. Un spectacol ieșit din comun, îmbogățit cu un nou sentiment de comuniune, plin de zâmbete.”
Organizatorul evenimentului, Alex Apostul, 30 de ani, originar din Făgăraș, rezident la Filottrano, provincia Ancona, ne-a declarat următoarele:
”La cerința doamnei Diana Zamfir, patroana clubului ”Donoma” din Civitanova, am organizat acest spectacol care s-a dovedit în final de un mare succes. Începând de la organizare și terminându-se cu aprecierile forțelor de ordine, carabinieri si garda de finanțe, care au fost prezente în număr mare la eveniment. Nu au fost probleme, certuri sau alte avenimente negative care să strice o seară minunată. Cei peste 1500 de români prezenți, plus foarte mulți italieni și jurnaliști au avut parte de o seară minunată.”, ne-a declarat el.
Pentru ca totul să fie perfect, în restaurantul clubului Donoma, înainte de spectacolul oferit de Florin Salam și trupa sa, a fost organizată o cină deosebită, meniul fiind pregătit de renumitul chef Cristian Mărețu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.