Shadow

Nu doar în unele partide apele sunt agitate, ci şi în Partida Romilor sunt probleme

Irina PungaDoamna Irina Magdalena Pungă nu este doar consilier cu problemele romilor la Primăria municipiului Vulcan. Prezentă activ în viaţa politică a municipiului dumneaei ocupă o funcţie importantă şi în Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa”.
al deciziei semnate, acum un an, de către Nicolae Păun, preşedintele partidului, se spune „În funcţia de secretar general al judeţului Hunedoara este numită domnişoara Irina-Magdalena Pungă”. Secretar general al organizaţiei hunedorene a Asociaţiei Partida Romilor „Pro-Europa”, fireşte. Precizare necesară pentru a nu se crea confuzii.
crede dumneaei, colaborarea ei cu organizaţia vulcăneană a partidului ar trebui să fie fără cusur. Mai ales că funcţia de la Primăria municipiului Vulcan o aduce zilnic în contact cu problemele romilor vulcăneni. Dar nu este aşa, spune Irina-Magdalena Pungă, mai ales de când a fost schimbat preşedintele organizaţiei Vulcan a Partidei Romilor „Pro-Europa”. Dacă cu precedentul colabora bine, cu cel de acum lucrurile nu stau deloc aşa, comentează domnişoara Irina-Magdalena Pungă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *