Reprezentare și reprezentativitate în comunitățile de romi din România

dezvcomnAceastă conferința dorește să ofere o platformă de dezbatere între diferiți actori parte a societății civile rome din România, cu scopul de identifica, și eventual, de a construi o platformă reprezentativa a romilor, de genul Convenția Cadru a Romilor din Romania.
Astfel, conferinţa își propune să mobilizeze, sub o umbrelă comună, atât diferite abordări ale problematici romilor, cât și ideile de acțiune ale tuturor actorilor civici și politici din sfera publică romanescă.
Înscriere: Participarea este condiţionată de completarea formularului de înscriere și trimiterea acestuia până la data de 3 aprilie . După completarea tuturor întrebărilor, apăsaţi butonul “Submit”/”Remitere” pentru a trimite formularul.
Costurile de participare, respectiv cazare și masă vor fi acoperite de organizatori. Transportul participanților va fi acoperit parțial sau integral de organizatori. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email office@agentiaimpreuna.ro sau la numărul de telefon 021.210.05.39, persoană de contact Ana-Maria Băcan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.