Romii din Coventry: Premiu pentru integrare socială

Londra_Roma-ProjectOrganizația Roma Project, care a sprijinit integrarea socială a aproximativ 3.000 de romi originari din România în Coventry (centrul Angliei), a obținut, la începutul acestei luni, premiul „Coventry Cohesion Award 2014”.
Trofeul Coventry Cohesion Awards 2014 este oferit anual de „Equalities and Communities Group of the Coventry Partnership with the Coventry Ethnic Minorities Partnership (CEMAP)” în colaborare cu Coventry City Council. Anul acesta, organizația Roma Project s-a numărat printre cei 13 finaliști și a fost desemnată câștigătoare la categoria „Voluntary and Community Sector”.
„Am obținut acest trofeupentru munca noastră în procesul de coeziune și integrare socială a romilor din Coventry. Aș dori să menționez că suntem foarte mândri de acest premiu și de reușita noastră și aș dori să mulțumesc tuturor persoanelor implicate în acest proiect. Fără ajutorul lor, această realizare nu s-ar fi împlinit”, ne-a declarat Anca Pop, manager de proiect în cadrul organizației Roma Project.

Leave a Reply

Your email address will not be published.