Ăsta e ”triunghiul amoros” despre care va vorbi întreaga ţară. ”Ţiganca împuţită” a lui Băse, amor cu un milionar însurat! Cunoscutul afacerist a mutat-o pe fosta jurnalistă aproape de casa în care locuieşte cu nevasta

Base tigancaCă milionarul C.C este suficient de milionar încât două femei să se înfrupte din averea lui, asta se ştia de multişor prin târg. Prima este M.C, soţia fidelă. A doua este Andreea Pană, amanta la fel de fidelă.
Parcă v-am mai zis o dată versurile astea din folclorul de mahala, dar merită să vă reamintim dilema neîncetată a omului de afaceri modern. Permiteţi-ne să ne dregem glasul, că vrem să vă fredonăm: ”Să iubeşti două femeeei / Să nu ştii pe care-o vreeei / Una-i pofta inimii / Alta-i mama la copiiiiiii.”
”Mut bine şi apăsat la nord”
Om calculat, C nu are de gând să renunţe nici la ”pofta inimii”, nici la ”mama la copii”. Ba chiar a intervenit la nivel locativo-domiciliar, în cazul amantei, adică a mutat-o pe aceasta într-o proprietate personală din zona Şoseaua Nordului, aceeaşi unde locuieşte la ”casa principală”, alături de nevastă. Şi, ca să vedeţi că sângele apă nu se face şi nici preferinţele la culori nu ţin cont de mofturile femeilor, aflaţi că M. şi Andreea conduc maşini de exat aceeaşi culoare. Nevasta, un Lexus vişiniu, iar amanta un Range Rover Evoque la fel de vişiniu.
Andreea, o româncă sadea, frumos mirositoare
Fostă angajată a Antenei 1, Andreea Pană este reporteriţa pe care fostul preşedinte a făcut-o celebră când i-a furat telefonul, după care, odată urcat în maşină, i-a caracterizat-o nevestei pe posesoarea acestuia cu mârlănescul ”ţigancă împuţită”.
Andreea nu este, desigur, nici de etnie rromă, şi nici nu miroase urât, drept dovadă că reuşeşte să stârnească pasiuni atât de mari într-un milionar rasat, proprietar al parcului Bordei şi celebru pentru că ”l-a dat afară din casă” pe ambasadorul SUA din Bucureşti, după ce reşedinţa respectivă i-a revenit, în urma unei retrocedări. Ulterior, C. a vândut respectiva proprietate statului român pentru aproximativ 5 milioane de euro.
Afaceristul acest triunghi amoros este unul dintre celebrii învingători ai statului român. În urma unui proces greu cu rădăcini în comunism, când Ceauşescu i-a ”naţionalizat” forţat pe proprietarii din zona Şoseaua Nordului, pentru că micii burghezi nu meritau să stea ”lângă Herăstrău”, respectivii proprietari şi-au recâştigat în instanţă dreptul la retrocedări după Revoluţie.
Cine e milionarul C.C.
Pentru că în respectiva zonă primăria Bucureştilor a construit, în mandatul lui Crin Halaicu, Satul Francez, familiile respective, printre care şi familia lui C.C., au cerut un schimb de terenuri între proprietăţile din zona Nordului cu una care, ulterior, avea să devină Parcul Bordei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.