Să integrăm romii în 10 pași simpli

copii_religie1. Se taie orice fel de alocație/subvenție pentru copilul rom care nu merge la școală. Se taie și pentru frații lui mai mici care nu au încă vârsta de mers la școală. Dacă unul din ei crește și merge la școală acela primește alocația și din urmă, minus cât a primit fratele mai mare aiurea.
2. Orice mamă rom este prinsă la cerșit cu sugarul în brațe (de multe ori adormit cu alcool) rămâne fără el, bebelul intră în sistemul de stat ca orfan și ea în pușcărie. Fără discuții.
3. Orice copil rom sub 16 ani este prins la cerșit de mai mult de două ori este preluat de sistemul de stat. Fără discuții.
4. Orice rom peste 16 ani este prins la cerșit mai mult de două ori intră la mititica pentru o lună. Dacă recidivează termenul crește.
5. Orice rom nu-și plătește impozitele pe proprietate sau nu are cum explica proveniența proprietății este executat silit pentru impozite și i se confiscă venitul neexplicat. Fără discuții.
6. Orice grup de romi întră cu scandal într-o instituție a statului, că e vorba de spital, tribunal sau secție de miliție, intră o lună la răcoare. Dacă a făcut mai mult decât scandal, termenul crește.
7. Orice șatră/colectivitate de romi este prinsă la furt organizat este băgată la mititica și copiii trimiși în sistemul de stat.
8. Orice pirandă este prinsă ridicându-și fusta în public, cu intenții agresive, este spălată cu gaz în zona scoasă la înaintare pentru diminuarea pericolului social.
9. Se revine la cuvântul oficial țigan. Rom a ajuns să aibă exact aceeași conotație negativă trăgând-o în schimb și peste cuvântul român.
10. Toate măsurile de mai sus se aplică pentru oricare alt cetățean al României, indiferent de etnie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.