DE CE MINTE PREFECTUL  RADU RENGA

rengaScriu acest articol dintr-un motiv simplu si stiut de toata lumea. Acest articol de lege – pentru ca e scris in Constitutia Romaniei si este citat mereu, nu este respectat. Si nu este respectat in
majoritatea cazurilor de oamenii legii, de oamenii bogati si nicidecum de oamenii cu o situatie financiar precara. Si n-as fi scris daca nu vedeam ce se intinpla la prefectura din orasul RM VALCEA unde prefectul  RENGA    mangaie frumos rromii pe crestet apoi le da un sut in fund Intrebarea mea este. Chiar este asa? Chiar legea este respectata?
am solicitat  de  nenumarate ori ca acest prefect  sa se inplice in problematica romilor  credeti ca i pasat  Prefectul Renga venind cu coada intre picioare din moldodova   la Valcea isi da aere de    mare sef   si la solicitarea romilor  ca nu sant primitiin baruri  si restaurante    Prefectu a trasmis   ca nu are tinp de tigani  si sa venim in audienta daca  doresc sunt atat de multe cazuri care au fost prezentate ca nici nu mai are rost sa mai pomenesc acum de Luciana,   experta   rrom   care de fapt e romanca  si nu face nimic  pentru comunitatea de rromi Valceni   pentru ai apara   de discriminarea romanilor,   de abuzul patronilor de  restaurate  care interzic acesul rromilor si cainilor. Credeti ca Ie pasa? Nu   pentru ca Ie tremura tartita  de frica. Prefectul  spune mereu   minciuni,  vrajeli   ieftine.  Noi rromii ne-am saturat de prefect si de  Luciana, expertul rom   si le cerem demisia,  nu de  onoare, ca nu o au.   Adio  Luciana  care  ai mintit  ca nu te lasa prefectu sa te inplici   Viata de zi cu zi a fiecarui rrom si roman o demonstreaza. Nu este imposibil si nici dificil atat timp cat iti gandesti serviciile ca si cum cei mai dragi tie le-ar folosi. Ar trebui sa lase o amprenta demna de respect si admiratie dl prefect RENGA  Sa ralizeze ceva nou si care sa aduca un plus de bunastare in viata rromilor si romanilor.Dar daca puteti depasi pentru o clipa acea tristete iremediabila, sa va spun si eu de ce ne doare-n fund de dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.