Shadow

SCANDAL cu mită electorală în Capitală: Un lider al romilor lansează acuzaţii grave

scandalProcurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au fost sesizaţi cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor de către Partidul Naţional Liberal şi candidatul acestuia, Alexandru Nazare. Acesta ar fi oferit mâncare, băutură şi bani unor cetăţeni. Ulterior, un lider al comunităţii rome lansează acuzaţii grave cu privire la acelaşi candidat liberal.
Florin Motoi, lider al comunităţii rome din România, afirmă că a fost contactat de reprezentanţi ai lui Alexandru Nazare, dar susţine că a refuzat să dea curs unor solicitări ilegale. Informaţia a fost dată într-un comentariu pe pagina de Facebook a candidatului PSD la Primăria Sectorului 1, Dan Tudorache.
 “Domnule Tudorache..va apreciez ca om si ca politician,dar as fi vrut sa stiu in ce context mi ati folosit numele meu si al mamei mele? Din cate stiu nu am avut nicodata o relatie de niciun fel,asa cum nu am avut nici cu domnul Nazare.. Singura legatura cu numele domnului Nazare a fost atunci cand intradevar au venit niste persoane care mi au spus ca se doreste ca eu sa l ajut in alerile locale,stiind ca sunt un lider al romilor si conduc o structura a romilor.. Eu am refuzat..le am spus ca eu nu ma ocup cu vanzarea voturilor la romi….Chiar ma bucur ca aparut aceasta lege drastica pentru ca romii nostri sa numai (sic!) fie cumparati si folositi la fiecare patru ani..”,

Leave a Reply

Your email address will not be published.