Ţeapă ‘regală’: Ce tunuri a dat ‘regina’ din Sibiu

REGIFamilia ‘regală’ din Sibiu trece prin probleme extrem de mari. Soţia regelui romilor, Dorin Cioabă are probleme mari cu statul.
Potrivit supervizor.ro, pe 21 ianuarie 2016, DGRFB BRAŞOV, prin A.J.F.P. SIBIU, a cerut deschiderea procedurii simplificate de insolvenţă împotriva societăţii controlate de Sighişoara CIOABĂ, invocând obligaţii fiscale neachitate în cuantum de 68.295 lei. Creanţa invocată de Finanţe este ciudat de mică, în condiţiile în care site-ul ANAF arată că INDUSTRIA BRONZULUI & EURO PALEŢI SRL înregistra (la 31 decembrie 2015) datorii la bugetul de stat de 300.963 lei, plus alte câteva sute de lei la celelalte bugete.
După cum precizează sentinţa pronunţată pe 9 martie 2016, debitoarea a contestat “din gură” starea de insolvenţă: “administratorul societar Cioabă Sighişoară a făcut doar afirmaţii în sensul că societatea nu ar fi în încetare de plăţi, fără a dovedi cele susţinute“. Totuşi, judecătorul sindic Florin POMANĂ de la Tribunalul Sibiu nu a admis cererea aşa cum a fost depusă de Fisc (faliment în procedură simplificată) şi a hotărât deschiderea procedurii generale de insolvenţă (Dosar nr.165/85/2016). Funcţia de administrator judiciar provizoriu a revenit practicianului CONTECO SPRL Sibiu (Mircea LODROMĂNEANU), cu o remuneraţie iniţială de 800 lei/lună. Termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor este 22 aprilie 2016, iar prima şedinţă a Adunării Creditorilor 

Leave a Reply

Your email address will not be published.