Colonia de Jos a Vulcanului / Primarul Ile le-a promis ajutor romilor cărora li s-a prăbuşit acoperişul casei

casa daramataUn incident care s-ar fi putut solda cu urmări grave, inclusiv cu pierderi de vieţi omeneşti, s-a petrecut, în seara zilei de luni, 23 mai, în Colonia de Jos a municipiului Vulcan.
La numărul 7
de pe strada Independenţei este o casă, un pavilion, de fapt, în care locuiesc cinci familii. Douăzeci de suflete, dacă-i socotim şi pe adulţi, şi pe copii, îşi duc zilele sub acoperişul care dă să cadă al acestei clădiri, în care ei locuiesc cu chirie. Luni seara, o parte a acoperişului casei, cel din latura nordică chiar s-a prăbuşit.
S-a prăbuşit acoperişul
peste camerele în care locuieşte Mariana Vlad, împreună cu cei patru copii ai ei. Noroc că nimeni nu era înăuntru la ora şase după amiaza, când s-a întâmplat asta. S-a auzit un zgomot specific lemnului putred atunci când se crapă de la sine, după care o parte a acoperişului a căzut. Ieri, bărbaţii din pavilion, sunt mai toţi neamuri, au început să cureţe şi să dea jos tot ce era distrus. Având în vedere o experienţă mai veche, de acum circa 12-13 ani, când a ars o casă din apropiere, şi-au zis că nici acum nu vor primi ajutor de la primărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.