Scandal cu GALBENI şi LOGODNĂ între MINORI într-o COMUNITATE ROMĂ din Galaţi. Lămâia acuză: „E RUŞINE MARE dacă fata a avut batic pe cap.”

bulibasa-vasilica-stanescu-465x390Comunitatea romilor din Lieşti a fost divizată recent de un subiect controversat: logodna minorilor.

Cazul unei logodne făcute în urmă cu doar câteva luni, între o fetiţă de opt ani şi un băiat de şase ani a ajuns pe masa autorităţilor.
Două familii de romi care sunt şi vecini au ajuns la neînţelegeri din cauza acestei situaţii. Chiar bulibaşa, Vasilică Stănescu, a anunţat autorităţile despre grozăvia şi a convocat şi staborul din localitate, conform viata-libera.ro.
“Am aflat de o fetiţă care a fost logodită şi am sunat la poliţie. Am vrut să arăt că am curajul să spun adevărul. Nu mai vreau să mă ascund după perdea. Este în avantajul copiilor să se ştie asta. Cei care au copii mici şi îi logodesc să se gândească că pot păţi la fel. Ei se înşeală cu copiii lor. Îi logodesc, fac ceva ca o nuntă, aici nu a fost nuntă, a fost doar un grătar, îi dau 50 – 60 de galbeni, copiii rămân la familii, iar ei se folosesc de bani. Vor doar să prindă aurul. Fetiţa de opt ani a fost logodită, i-au pus batic pe cap şi i-au făcut două codiţe. Cuscrul i-a promis că o mai ajută cu una, alta. Eu am aflat vineri seara şi am sunat la 112, am dus fata la poliţie, am făcut cercetări. El vrea acum 50 de galbeni ca să ia fetiţa. S-a răzgândit cu privire la logodnă şi este ruşine mare în comunitate. I-a spus că dacă nu îi dă banii acum, caută pe alta”, a declarat Vasilică Stănescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.