CARTIER pentru ROMI la ieșirea din Constanța

romi-cartier-465x390Consilierii locali municipali și-au dat, astăzi, în ultima ședință din actualul mandat, acordul pentru obținerea de la MApN a unui teren de 5 hectare pentru construirea “Centrului de incluziune socială Palas”, din extremitatea vestică a Constanței.
Proiectul de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în Constanța, zona Palas, din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Apărării Naționale, în domeniul public al municipiului Constanța și administrarea Consiliului Local Municipal, a fost aprobat în unanimitate. Discuțiile primarului interimar Decebal Făgădău, inițiatorul proiectului, cu oficialii de la Apărare ar fi fost purtate în mai multe rânduri.

“Municipalitatea va avea la dispoziție un teren de 5 hectare astfel încât Palas, o zonă cu probleme mai mari decât în restul orașului, să beneficieze de includerea într-un proiect cu finanțare europeană”, a explicat Decebal Făgădău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.