Shadow

Eurovision 2016, o rampa de lansare a trupei The Zuralia Orchestra

eurovision-2013-o-rampa-de-lansare-a-trupei-the-zuralia-orchestra-12Piesa ”Sukar Transilvania” vorbeste despre Transilvania in special si Romania in general, despre bucurie, obiceiuri frumoase si ospitalitate. Ea a fost scrisa din admiratia lui Aurel Mirea, leader-ul orchestrei si compozitorul piesei, pentru folclorul acestei zone.
Orice concurent isi doreste sa castige, dar pentru The Zuralia Orchestra participarea in sine inseamna o sansa de promovare. Participarea la Eurovizion a acestei formatii este o experienta buna pentru orice artist si ne bucura foarte mult ca au fost apreciati atat de public cat si de juriul care i-a trimis in semifinala concursului.
The Zuralia Orchestra a inceput anul in forta, cu proiectemari atat pe plan national, unde spera sa aiba cat mai multe concerte cat si la nivel international. In luna mai The Zuralia Orchestra sunt invitati la Khamoro-World Roma Festival in Cehia iar in luna octombrie vor fi prezenti in Cardiff, la un targ international al industriei muzicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *