ROMILOR (TIGANILOR), NE-AM NASCUT LIBERI!

alexandru-diamantLibertatea nu se cere, ci se ia, asumându-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale
Libertatea nu este ceva ce trebuie câștigat și cu atât mai mult nu se negociază. E un drept din naștere! Doar că pe parcurs ne-am pus cătușe și ne-am înlănțuit corpul și sufletul, urmând nesimțirea unora…și a noastră, crezând că încătușați am avea mai mult de câștigat sau că am putea astfel să legăm și noi pe cineva.
Când te dezlegi de toate manipulările, prejudecățile și confuziile (ale tale, apoi ale altora) și alegi să fii corect, normal că pe unii îi va enerva. Însă dacă îți vinzi sufletul doar pentru a evita smiorcăiala unora (sau chiar a ta), mai târziu te vei lovi de suferința de a fi negat ce era mai important pentru tine. Iar suferința asta e reală!
Libertatea nu are cine să ți-o dea! Ți-o iei tu, cu orice risc.
Oricine nu-ți respectă dreptul de a trăi liber pe pământul ăsta e doar un copil răsfățat și nesimțit care vrea să te controleze.
Înainte de a acuza, fii atent la tine cât respecți libertatea altora și cum ți-o asumi pe a ta, ce faci pentru a ieși din spațiul mental emoțional și cât de conștient ești de deciziile tale Este necesar să ne implicăm în societate?
Voi sunteţi sarea pământului, a spus Isus, dar dacă sarea îşi pierde gustul, nu mai este bună de nimic. Voi sunteţi lumina lumii, dar o lumină pusă sub obroc, nu luminează PENTRU CE SA EXISTE ATÂTA MÂNCĂTORIE INTRE NOI? EU DIAMANT AJUT CU TOT CE MI-A DAT DUMNEZEU DOAR CA ACEASTA NAȚIE SA SE CIVILIZEZE.ESTE ȘI VINA NOASTRĂ DE NU NE ACCEPTAM UNUL PE ALTUL SAU SUNTEM FĂRĂ IUBIRE PENTRU VIITOR!.

Leave a Reply

Your email address will not be published.