Fonduri nerambursabile pentru tineri și meșteșugari: azi încep înscrierile în programul START

mesterDepartamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism lansează astăzi, 17 martie 2014, două programe naţionale menite să susţină antreprenoriatul şi să contribuie la dezvoltarea economic, respectiv Programul pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare – START şi Programul naţional multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului. 

Perioada de înscriere online în Programul pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare – START este cuprinsă între 17.03.2014, ora 10.00, şi 26.03.2014, ora 20.00. 

Valoarea fondurilor nerambursabile este de maximum 80% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 100.000 lei/beneficiar. 

Lupta se anunță strânsă, în condțiile în care, la mai puțin de două ore de la deschiderea aplicației, se înscriseseră deja 12 solicitanți, care au obținut între 53 și 100 de puncte, la evaluare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.