Amendă pentru primăria Sibiu pentru că discriminează romii! Ce NU a făcut municipalitatea!

primaria-sibiuColegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării a anunțat miercuri  că a aplicat o amendă de 5.000 de lei Primăriei din Sibiu pentru că refuză sistematic să facă investiții de infrastructură în comunitatea de romi din oraș.

Semnal public tras de Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării în privința Sibiului. Acest colegiu a anunțat miercuri că a fost aplicată o amendă de 5.000 de lei instituției primarului din Sibiu, pentru refuzul de a promova investiții de infrastructură pentru comunitatea de romi.
Amenda de 5.000 lei a fost aplicată și pentru: „Refuzul instituției primarului din Sibiu de a promova investiții de infrastructură (apă potabilă, canalizare, drumuri etc.) pentru grupul vulnerabil reprezentat de comunitatea de romi, respectiv sugestia (direcționarea) instituției primarului Sibiului pentru comunitatea romă de a se muta în zona rurală a județului Sibiu”, se arată în decizia celor de la Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.