Shadow

TEAPĂ CU LOCURI DE MUNCĂ ÎN MAREA BRITANIE. ROMÂNI ÎNȘELAȚI DE UN CUPLU DE RROMI

Comunitățile de românitepele-cu-locuri-de-munca-in-uk-se-inmul-esc_751009 stabilite înnord-vestul Marii Britanii sunt din ce în ce mai revoltate din cauza unui grup de afaceriști de etnie romă din țara noastră, care sub umbrela legii britanice înșeală zeci de români promițându-le locuri demuncă stabile și bine remunerate. Pentru a înlătura orice suspiciune din parteastatului britanic, aceștia au parafat chiar un acord cu o agenție de recrutare din Anglia prin intermediul căreia se rulează zeci de muncitori.
Potrivit celor de la Diaspora romaneasca,cuplul de țigani a reușit să destabilizeze total credibilitatea românilor ce munceau în această zonă. Unii muncitori români au rămas fără loc de muncă și au ajuns să fie considerați neserioși din cauza atitudinii adoptate de noii angajați. Dacă până în prezent aceștia aveau o anumită stabilitate, iar acum de abia dacă mai reușesc să lucreze 2-3 zile pe săptămână.
Printre românii intrigați de situația creată de familia de romi se afla și Luciana oromâncă intreprinzătoare care și-a deschis un salon de frizerie în Nordul Angliei. Românca a recunoscut că printre angajații afaceriștilor rromi sunt și cei de etnie romă, care au un comportament total necivilizat aruncând anatema asupra celorlați români care muncesc cu demnitate și cinste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *