Disperati de cersetori, suedezii au venit la noi in tara sa rezolve problema! Cand au vazut insa ce palate au romii din cersit, suedezii au ramas fara cuvinte!

ziua-romilor-feteAu mers in judetul Arges, de unde ar proveni cei mai multi dintre romii care ajung in tarile nordice si au stat de vorba cu edilii, poate-poate gasesc impreuna o rezolvare. Cand au vazut insa ce palate au romii din cersit, suedezii au ramas fara cuvinte.
Delegatia suedeza trimisa in Romania sa rezolve problema cersetorilor romani s-a imbracat la patru ace si a vizitat cateva localitati din judetul Arges, de unde ar proveni cei mai multi dintre cei ajunsi pe meleagurile lor.
“Scopul vizitei noastre e sa aflam mai multe despre situatia voastra si sa vedem cum putem colabora. La noi in tara exista foarte multi cersetori care vin din Romania si Bulgaria” au declarat cei din delegatia suedeza.
In localitatea Titesti palatele si masinile scumpe parcate in curti i-au lasat pe suedezi muti de uimire.
Florin Tecau presedinte C.J. Arges: “Au ramas surprinsi sa vada situatia materiala a romilor, case foarte mari in unele zone, cate 2-3 autoturisme in curte. Comentariile au fost putine, dar au fost surprinsi, se vedea pe fata dansilor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.