Regele Cioaba rupe tacerea dupa BREXIT: primii afectati sunt cei 8.000 de romi din Marea Britanie

regeCei 8.000 de romi din Romania care se afla in Marea Britanie vor fi primii afectati de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat vineri, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba.

Romii vor fi primii afectati. In Marea Britanie nu sunt foarte multi, in jurul a 7-8.000, insa exista tendinta de a-i atrage acolo. Foarte multi care mergeau acolo isi gaseau de lucru, le mergea bine. Cred ca ar fi existat un val de a merge in Anglia. Daca britanicii au iesit din UE, probabil vor introduce vizele, nu? Eu cred ca romii vor avea de suferit. Ei vor fi primii care vor avea de suferit. Guvernul britanic va lua masuri prima data impotriva romilor. Sunt ingrijorat. Cand se luau de romi, UE ii apara. Eu cred ca masura ii vizeaza in primul rand pe romi”, a declarat Dorin Cioaba.
Premierul britanic David Cameron a anuntat vineri ca va demisiona din fruntea guvernului pana in octombrie, dupa ce britanicii au votat joi la referendum in favoarea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Leave a Reply

Your email address will not be published.