Autorul JAFULUI ARMAT din Bistrița a ÎMPUȘCAT un polițist. Recidivistul a fost CAPTURAT după un SCHIMB DE FOCURI

bistrita-jaf-465x390Autorul jafului armat de la o bancă din Bistrița a fost prins după un schimb de focuri cu polițiștii care îl încolțiseră. Individul, Dorin Grigore Sima, zis „Vampiru”, de 35 de ani este recidivist și fusese eliberat din pușcărie pentru bună purtare.

UPDATE. Oficiali din Poliția Română au precizat, pentru EVZ, că Dorin Grigore Sima, zis „Vampiru”, se ascundea într-un apartament dintr-un bloc ANL al concubinei sale. În momentul în care oamenii legii au ajuns la ușa apartamentului, hoțul a deschis focul și  a împușcat un polițist în brațul stâng. A urmat riposta polițiștilor care l-au doborât pe recidivist. Individul a fost eliberat din închisoare în anul 2012, pentru bună purtare, deși a fost condamnat pentru ultraj și tâlhărie. După ce a fost eliberat, el a comis o tâlhărie și în Italia, unde a fost arestat.
Acțiune în forță a polițiștilor din Bistrița care au reușit să îl identifice și să îl localizeze pe principalul suspect al jafului armat de la o bancă din Bistrița. Din primle date furnizate de Poliția Română, în timpul intervenției a avut loc un schimb de focuri de armă între autor si polițiști, în timpul căreia unul dintre politiști a fost rănit la braț, fiind transportat la spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.