Romeo şi Julieta de Bughea de Jos au băgat vrajba între neamuri!

concubin7Luni seara, în jurul orei 18.00 la 112 s-a anunțat că în Bughea de Jos e un scandal de proporții între membri a două familii. Circul a pornit de la o poveste de dragoste. O fată care marți, 26 iulie a împlinit 15 ani este într-o poveste cu un băiat din sat de 21 de ani. Cei doi se aflau luni acasă la fată cu familia ei. Tatăl fetei, spune iubitul acesteia, i-a tot adresat cuvinte jignitoare fiicei, iar el a încercat să îi ia apărarea, moment în care socrul l-a pocnit.
“Eram toți de vorbă. Socrul meu îi tot zicea curvă, i-a zis să facă 15 ani pe cruce, o tot dădea la răi. Eu am intervenit și i-am spus că măcar el că îi e tată să o respecte şi el m-a luat la palme. Atunci a sunat tata și eu i-am spus că m-a bătut socrul și a venit tata cu un frate de-al lui, un văr şi un fin şi aşa a-a pornit bătaia. Am ajuns opt la spital, patru de la mine din familie și patru de la ea..”, povestește concubinul Cornea Tonel Vicențiu de pe patul de spital.
La UPU Câmpulung au ajuns Onea Gheorghe de 39 de ani, Onea Marius de 30 de ani, Onea Adrian de 33 de ani, Onea Gheorghe Robert de 25 de ani, Cornea Toni de 45 de ani, Cornea Cornel de 39 de ani, Cornea Tonel Vicențiu de 21 de ani şi Iacob Florin de 21 de ani. Dintre ei, doi au rămas internați. Unul e iubitul tinerei Larisa Grozavu, adică Cornea Tonel Vicențiu.
La locul incidentului s-au deplasat polițişti din cadrul Secției Valea Mare Pravăț, jandarmi de la Detașamentul Câmpulung și mascați din cadrul IPJ Argeș.
Aceștia au reușit să potolească găștile încinse, apoi au intervenit cadrele ambulanței și cele ale SMURD.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetate penală pentru încăierare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.