Shadow

Om al bisericii, RUPT ÎN BĂTAIE de interlopi. Bărbatul se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să salveze un copil

interlopMarţi seara, în localitatea Titu din Dâmboviţa a izbucnit un scandal monstru între două clanuri de interlopi. Un bărbat de 29 de ani, dascăl la biserica din oraş a fost transportat de urgenţă la spital, fiind snopit în bătaie de suspecţi, informează Gazeta Dâmboviţei.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost lovit în cap cu o rangă după ce a încercat să aplaneze o ceartă între membrii unui clan temut din zonă. Scandalul a pornit de la copiii celor două tabere, dar adevăratul motiv au fost banii. Rudele certăreţilor au luat foc, văzând că dascălul se implică şi au sărit la bătaie.
“Stăteam pe bancă cu copiii şi ne-au luat la bătaie ţiganii. Soţul meu a sărit să nu dea într-un bebeluş de 3 luni de zile”, a declarat viitoarea soţie a dascălului, citată deştirileprotv.ro. Până şi femeia a fost lovită de furia romilor.
Cei doi ar fi trebuit să-şi unească destinele duminică, 24 iulie, însă, acum, bărbatul se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Elias din Capitală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *