Shadow

Un sat întreg a venit la tribunal ca să-i apere pe tinerii acuzaţi de viol

tribunal2Scene incredibile la Târgovişte! Zeci de săteni din Drăgăeşti – Pământeni au sosit joi la Tribunalul Dâmboviţa pentru a fi alături de cei şapte tineri acuzaţi că au sechestrat şi că au violat recent o fată de 16 ani din localitate. Întreg satul, în frunte cu mama puştoaicei, îi consideră nevinovaţi pe băieţii arestaţi pentru 30 de zile!
“Îi susţinem pe aceşti tineri”, spune, la unison, comunitatea de romi din satul dâmboviţean Drăgăeşti – Pământeni. Localnicii au fost prezenţi joi la Târgovişte, în faţa Tribunalului Dâmboviţa, pentru a le arăta magistraţilor că îi sprijină pe cei şapte băieţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, acuzaţi de viol. Aceştia au declarat că fata le-a făcut ochi dulci şi că s-a culcat cu toţi de bună voie. Mai mult, le-ar fi cerut bani pentru a întreţine relaţii sexuale şi, pentru că nu a primit nici un leu, a făcut denunţul.
Localnicii sunt convinşi că fata le-a întins o capcană tinerilor şi că ea a profitat de ei. Acest scenariu e susţinut inclusiv de mama fetei, prezentă şi ea la tribunal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *