Shadow

ROMÂNII CU PALATE ÎN ȚĂNDĂREI REFUZĂ SĂ PLECE DIN MAREA BRITANIE DUPĂ BREXIT

vile-tandarei-1Casele impunătoare ale rromilor din Țăndărei au ajuns subiect de presă în Marea Britanie, țara care i-a adoptat de voie sau de nevoie. Deși după Brexit era de așteptat ca un val de români să părăsească Regatul Unit, iată că mulți refuză să facă acest lucru, obișnuiți fiind cu viața mai bună și cu ajutoarele sociale deloc de lepădat din Marea Britanie.
“Am de gând să rămân cu familia mea în Marea Britanie indiferent de ce se va întâmpla după Brexit. Cei pro Brexit spun că vor să stopeze imigranții în Regat, dar dacă s-ar întâmpla așa, cine ar mai lucra în magazine unde se face kebab, în cafenele sau fabrici? N-ar mai fi nimeni care să facă munca pe care britanicii refuză să o facă. Sunt de 12 ani aici și am acte care demonstrează că stau legal. Nimic nu se va schimba în viața mea după Brexit. Viața mea este aici, deși am legături puternice cu România “, a spus Isac ‘Magnet’ Dumitru, unul dintre românii care au palate în Țăndărei, pentru Daily Mail.
Familia Dumitru se află de 12 ani în Marea Britanie și fiecare membru se laudă cu avuțiile strânse, cu mașinile scumpe, vilele desprinse din filme și accesoriile de lux, printre care și ceasuri Rolex din aur. Capul familiei, Gheorghe Dumitru, lucrează în curățenie, iar acum se află în vacanță, acasă, în Țăndărei, unde stă două luni. Doi dintre fiii săi, gemenii Isac și Yanis, au o reprezentanță auto în Edmonton.
Gheorghe a declarat presei din Anglia că palatul de trei miliarde de lei a fost făcut cu banii strânși din munca sa și a copiilor săi, două fete și patru băieți. Și soția acestuia, care nu lucrează, se declară îndrăgostită de Marea Britanie: “Ne place Anglia. Este foarte bine aici. Vom rămâne. Avem rezidență permanentă.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *