Shadow

Petiție online la Botoșani pentru mutarea romilor din Centrul Vechi

1-petitie-online-la-botosaniUn botoșănean a inițiat o campanie online care să aibă drept scop final mutarea cetățenilor minoritari din Centrul Istoric al orașului BotoșanFiecare botoșănean știe că Centrul Vechi se transformă de câțiva ani într-o șatră murdară și plină de incidente violente sau care instigă la violență. Toate aceste incidente sunt create de acești „minoritari” care ne fac vizitele în acea zonă o aventură care ne pune pe gânduri dacă să fugim acasă sau să înghițim tot ce pățim. Înjurături, amenințări, propuneri indecente și acte de violență nemotivată sunt doar câteva din lucrurile pe care rromii continua sa le facă. Lipsiți de rușine și frică de autorități, aceștia au libertatea de-a face orice.
Autoritățile nu se implică, jandarmii privesc cum românii sunt batjocoriți și nimeni nu are tupeul de a lua măsuri. Mă întreb oare de ce. Trăim într-o țară in care minoritățile, țiganii în acest caz, își fac de cap și râd în fața noastră.
Semnează această petiție și ajută  la mutarea rromilor din Centrul Vechi! Implică-te la revendicarea unui monument istoric. Implică-te pentru a putea privi clădiri vechi de zeci de ani fără a fi scuipat între ochi de locatari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *