Shadow

Peste 500 de TIGANI din Strehaia amenintati cu sechestrul pe palate pentru datoriile la stat: “Am facut palatele “cinstit” dar nu avem bani. Avem cu inima, avem cu astmu’ .. de unde sa mai avem bani? Umblam dupa fer”

palatePanica printre tiganii din Strehaia, somati sa-si plateasca datoriile catre stat. Altminteri, autoritatile le vor pune sechestru pe case si masini.
Tiganii sar ca arsi si spun ca nu mai au aurul de altadata. Datoriile insumeaza 15 milioane de lei, dar, din pacate, situatia e departe de a fi rezolvata. Si chiar daca ar scoate palatele tiganesti la licitatie, statul nu ar recupera mare lucru.
“Ia, uita-te dumneata cat am de plata! 153.675 de lei. Pai, de unde?”, este indignata o femeie.
Mandra nu mai are liniste de cand a fost anuntata ca i se va pune sechestru pe vila pe care a ridicat-o din greu cu barbatul ei din, spune ea, cositorie. Acum femeia e vaduva si spune ca nu are cum sa plateasca darile la stat pentru casa pe care o numeste ea cu “trei camere”.
Reporter: Cate camere aveti?
Mandra: Trei. Am facut-o cu ciocanul… Sa vina sa puna picioare si sa o ia.
Disperare exista si in alte palate din Strehaia. Tiganii spun ca nu mai fac banii de altadata.
“Au zis ca vin si imi pun sechestru. Pai, eu din ce sa o platesc? Eu nu am bani, eu am probleme cu inima, barbatul mi-a murit… Ce sa mai imi ia?! Au zis ca imi iau si masina asta? Noi avem case de acum 30 de ani cand faceam banul cu ciocanul”, isi varsa oful o tiganca.
Sunt 500 de datornici in Strehaia, cu datorii totale la stat de 15 milioane de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *